Zašto se registrovati?

Povežite se sa velikim brojem potencijalnih kupaca, kao i finansijskih partnera u Srbiji i inostranstvu. Green Technology Selector je globalna onlajn platforma u formi kataloga koja pomaže proizvođačima i prodavcima zelenih tehnologija da se povežu sa kompanijama i vlasnicima stambenih objekata, koji su zainteresovani za kupovinu.

Povećajte prepoznatljivost vašeg brenda kroz predstavljanje proizvoda koji su najbolji u svojoj klasi. Proizvodi registrovani u Green Technology Selector promovisani su širom sveta kao zelene tehnologije najbolje u klasi, što ohrabruje klijente da od celokupne ponude izaberu baš ove proizvode. Registracija je besplatna, a kada jednom registrujete svoje proizvode, oni postaju dostupni onlajn i vidljivi potencijalnim kupcima.

Proširite svoje kanale prodaje. Proizvodi predstavljeni u Green Technology Selector za odabranu zemlju smatraju se unapred odobrenim i odmah su tehnički prihvatljivi za zeleno finansiranje putem lokalnih finansijskih institucija. Ovaj pojednostavljeni proces doprinosi skraćenju vremena obrade transakcije naročito za manje investicije koje obično realizuju domaćinstva i mala i srednja preduzeća.

Green Technology Selector omogućuje da tehnologije koje prodajete budu vidljivije potencijalnim lokalnim klijentima i predstavlja novi marketinški kanal za vaše proizvode. Finansiranje tehnologija predstavljenih na platformi vrši se brzo što može dovesti do bržeg obrta sredstava vaše kompanije.

Registirujte se sada i iskoristite pogodnost ovog integrisanog, ali i jednostavnog sistema.

 

Često postavljana pitanja

 

Koje su pogodnosti za prodavce ako su registrovani u Green Technology Selector?

Pogodnosti koje imate kada se registrujete kao prodavac u Green Technology Selector:

  • Dobijate dodatni dragoceni kanal internet prodaje koji je besplatan za vas i vaše kupce.
  • Informacije o vašim prodajnim mestima i proizvodima postaju dostupne velikom broju potencijalnih kupaca.
  • Jednom kada registrujete svoje proizvode u Green Technology Selector oni su uvek dostupni onlajn i vidljivi svim potencijalnim kupcima
  • Pozicionirate se kao lider u prodaji zelenih tehnologija najboljih u klasi.
  • Ovo je način da se diferencirate od konkurenata koji prodaju slične tehnologije.
  • Povećavate prodaju, prepoznatljivost brenda i broj klijenata.
  • Registrovane tehnologije automatski ispunjavaju uslove za zeleno finansiranje putem lokalnih finansijskih institucija.
Kako se ocenjuje prihvatljivost proizvoda?

Za svaku zemlju propisani su minimalni kriterijumi performansi koje tehnologije moraju da ispune kako bi mogle biti registrovane na Green Technology Selector. Kriterijumi su definišu za svaku kategoriju tehnologije i za svaku zemlju posebno. Prilikom registracije proizvoda dostavljaju se tehničke karatkeristike proizvoda, koje proverava Green Technology Selector administrator. Sistem automatski procenjuje prihvatljivost proizvoda na osnovu dostavljenih tehničkih karakteristika u odnosu na kriterijume minimalnih performansi.

Gde su prikazani moji proizvodi?

Regstracijom na lolaknom Green Technology Selector postajete vidljivi na globalnom nivou, tj. u Green Technology Selector svih zemalja u kojima vaši proizvodi ispunjuvaju minimalne kriterijume performansi.

Zašto je dobro registrovati prodavnicu?

Prilikom registracije prodavnice, dostavljate svoje kontakt podatke (adresu, e-poštu, telefonski broj, GPS podatke) koji pomažu potencijalnim kupcima da vas lakše pronađu i kupe konkretan proizvod od vas, a ne od vaše konkurencije.

U koliko zemalja mogu registovati svoje prodavnice?

Prodavnice možete registrovati u svim zemljama koje su uključene u Green Technology Selector.